top of page

FAQ
kysymyksiä ja vastauksia

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan milloin haluat, myös kesken vuotta. Tarjoamme opetusta pääasiassa koulujen opiskeluaikoina sekä alkukesästä. 3-5 tuntipaketeissa opetuskerrat sovitaan erikseen oppilaan toiveet huomioiden. Oppilaspaikkoja on rajallinen määrä.

Opetussuunnitelma

Olemme opettaneet satoja oppilaita niin kansalaisopistoissa kuin musiikkiopistoissa taiteen perusopetuksen yleisen ja laajan oppimäärän mukaan. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä musiikkioppilaitosten opetusta. Opetuksemme noudattaa valtakunnallisia opetussuunnitelman perusteita.

Tuntien peruutuskäytännöt

Jos opettaja on sairaana tai estynyt, tunnit korvataan sijaisjärjestelyin tai pidetään myöhemmin yhteisesti sovittuna aikana. Jos oppilas on sairaana tai estynyt, tunteja ei korvata. Hyvissä ajoin tiedossa olevat oppilaan poissaolot voidaan korvata tapauskohtaisesti.

3-5 kerran tuntipaketit pyrimme kuitenkin järjestämään niin, että kaikki kolme kertaa tulevat pidetyiksi, vaikka oppilas olisikin sairaana tms.

Soittimen hankinta

Jos aloitat soittoharrastuksen, voit vuokrata kaikki tarvittavat välineet helposti meidän kauttamme. Voit myös hankkia oman soittimen ja soitintarvikkeet musiikkikaupasta. Oman tai vuokrasoittimen lisäksi tarvitset sopivan nuottikirjan. Opettajalta saat apua hankinnoissa.

Toimimme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

bottom of page