top of page

Opetus & opettajat

Musician

LAPSET

Musiikin harrastamisesta on tutkitusti hyötyä lapsen kehitykselle. Soittaminen kehittää lapsen hienomotoriikkaa sekä kognitiivisia kykyjä – soittotunneilla kehittyvät myös kielelliset ja matemaattiset kyvyt.

Opetuksemme on lapsilähtöistä – soittotunnit ovat luovia leikkihetkiä musiikin maailmassa! Opettajamme Johannes on säveltänyt musiikkia lapsille sekä soittaa myös lastenmusiikkiyhtyeissä. Oppimisympäristö on innostava, kokeileva ja turvallinen. Kannustava palaute auttaa lapsen itsetunnon kehittymisessa.

Myös vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan lasten soittotunteja – harrastuksen alussa kodin tuki on lapselle erittäin tärkeää.

NUORET

Taitavien opettajien kanssa opit soittamisen ja laulamisen perustekniikkaa. Suunnittelet yhdessä opettajan kanssa, miten sinä haluaisit oppia ja mitkä ovat tavoitteesi. Opetuksessa hyödynnetään monipuolisen ohjelmiston lisäksi omia suosikkibiisejä ja -artisteja.

Opettelemme tunneilla taitoja, joista on iloa musiikkiharrastuksessa niin vapaa-ajalla, koulun musiikkitunneilla ja kuin pidemmällekin tähtäävissä opinnoissa.

Opetuksemme kattaa kaikki tyylit hevistä klassiseen musiikkiin. Vanhat rokkiklassikot ovat hallussa kuten myös uusimmat hitit! Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme opettaneet satoja nuoria, ja tuemme sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa.

AIKUISET

Oletko aina haaveillut soittamisesta tai laulamisesta? Ehkä haluat jatkaa vanhaa musiikkiharrastusta?

Meillä on laajasti kokemusta aikuisten opettamisesta. Ymmärrämme työ- ja perhe-elämän aikatauluhaasteet. Pyrimme pitämään soitto- ja laulutunnit rentoina arjen luksushetkinä, joista on mukava tulla hakemaan piristystä viikkoon!

Vinkki! Laulutunneilla opetellaan hengitystekniikkaa ja äänenkäyttöharjoituksia, joista on hyötyä myös kaikille puhetyötä tekeville.

Tutustu opettajiin

Kitaransoiton opettaja Johannes Lintunen.jpg
Henna-Mari Lintunen promo.jpg

Johannes Lintunen

Aloitin soittamaan akustista kitaraa jo 6-vuotiaana Keski-Suomen konservatoriossa. Joitain vuosia myöhemmin aloin soittamaan myös sähkökitaraa. Pop/rock- ja klassinen musiikki ovat aina kulkeneet itselläni rinnakkain. Monipuolinen genrejen hallinta on tuonut töitä niin sinfoniaorkesterissa kuin rokkilavoillakin!

Vahva klassisen musiikin opetustradition hallinta tuo varmuutta opetukseen, sähkökitaran ja rytmimusiikin laaja hallinta puolestaan mahdollistaa monien eri tyylien opettamisen hevistä humppaan.

Olen valmistunut kitaransoitonopettajaksi (musiikkipedagogi AMK, Ammatillinen opettaja AmO). Minulla on opetuskokemusta useista alueemme oppilaitoksista ja kaikenikäisistä oppilaista.

 

Lisätietoja: www.johanneslintunen.com

Henna-Mari Lintunen

Laulutunnit soveltuvat ihan kaikille! Olet tervetullut tunneilleni ikään tai kokemukseen katsomatta.

 

Tunneillani on rento, innostava ja kannustava ilmapiiri, joilla jokainen oppilas pääsee kehittämään omaa äänialaansa ja löytämään omat (joskus piilevätkin) laulukykynsä.

 

Monipuolisen ohjelmiston lisäksi tunneilla tehdään erilaisia ääniharjoituksia, joiden kautta tulet huomaamaan kuinka laulaminen helpottuu, äänesi vahvistuu ja opit löytämään oman, uniikin instrumenttisi uskomattomat puolet.

Olen koulutukseltani Musiikkipedagogi (YAMK). Olen  opettanut sekä rytmimusiikkia että klassista musiikkia jo noin 20 vuotta.

Ilmoittaudu mukaan!

Kevät-kesällä 2024 tarjoamme 3 ja 5 kerran paketteja. Myös muut vaihtoehdot mahdollisia erikseen sovittaessa!

Recording Session
bottom of page